Ne prezentãm
Servicii
Ofertã de programe
Posbilitãti de excursii
Preturi
Rezervãri
Carte de oaspeti
Contact
Pagina principalã
Catalog online
HU | RO | EN | DE

Created by DirectWeb in 2005 (c).
Bine aþi venit pe siteul nostru

Dacã doriþi sã petreceþi câteva zile lejere, dar pline de consistenþã într-un orãsel cu un farmec deosebit, sã-i cunoasteþi frumoasele-i împrejurimi, atunci veniþi la Odorheiu Secuiesc. De bucuriile ºi programul sejurului dumneavoastrã se preocupã cu multã plãcere personalul Hotelului Europa***.

Acest hotel se gãseºte în Odorheiu Secuiesc, al doilea oraº ca mãrime al judeþului Harghita, care în secolul trecut era amintit ca Atena secuilor. Oraºul ºi-a pãstrat pânã astãzi specificul cultural maghiar. Trecutul sãu multimilenar este adeverit de urme arheologice. În prezent oraºul are aproximativ 36.000 de locuitori.

Accesul spre oraº se poate face pe drumurile naþionale 13A si E60, precum ºi pe drumurile judeþene 137 , 131 si 132B. De la Sighisoara se poate veni ºi cu trenul. Ne aflãm la o distanþã de 200 km de Cluj, 100 km de Braºov ºi Târgu Mures ºi 48 km de Miercurea Ciuc.

Trecând pe fosta stradã principalã a Odorheiului, strada Kossuth Lajos nr. 23 veþi vedea în spatele ºirului de tei o clãdire atrãgãtoare.

Anul constructiei 1949.
Dealungul anilor a fost bancã, complex sanitar si bibliotecã municipalã.
Chiar ºi astãzi clãdirea dominã împrejurimile prin aspectul sãu deosebit.

Trecãtorul, fie el cetãþean al oraºului, vizitator sau turist va fi întâmpinat de o ambianþã plãcutã, prieteneascã.

Vã salutã respectuos


Nagy Károly,
proprietarul Hotelului Europa***,
ºi excepþionalul colectiv al acestuia.