Rólunk
Szolgáltatások
Programajánlat
Kirándulási lehetõségek
Árak
Foglalás
Vendégkönyv
Elérhetõségek
Fõoldal
Online katalógus
HU | RO | EN | DE

Created by DirectWeb in 2005 (c).
Isten hozta honlapunkra!

Ha Ön valami egészen különleges hangulatú kisvárosban szeretne pár könnyed, de tartalmas napot eltölteni, megismerkedve annak festõi szépségû környékével is, akkor legyen úticélja Székelyudvarhely.
Kellemes itt tartózkodásáról, esetleges napi programjairól a Hotel Europa*** szívesen gondoskodik.

Szállodánk Hargita megye második legnagyobb városában - a múlt században székely Athénként emlegetett - Székelyudvarhelyen található. A város mind a mai napig megõrizte meghatározó jellegét a magyarság szellemi színterén. Régészeti leletek igazolják több évezredes emberlakta múltját. Jelenlegi lélekszáma 36 ezer körül mozog.

Megközelítése a 13A és E 60 mûutakon, illetve a 137, 131 és 132 B számú megyei utakon lehetséges. Segesvárról vonattal is megközelíthetõ. Kolozsvártól 200, Marosvásárhelytõl és Brassótól 100, Csíkszeredától 48 km-re fekszik.

Székelyudvarhely történelmi fõutcáján, a Kossuth Lajos utca 23. szám alatt egy patinás épület húzódik meg az öreg hársfák lombjai mögött.

Építésének éve 1949. A méltóságban eltöltött évek során székelt benne már bank, egészségügyi központ, városi könyvtár. Az elmúlt évekhez hasonlóan napjainkban is meghatározó jelleggel bír, irányt szabva a környék hangulatának.

Az erre sétáló, legyen az városunk polgára, vendége vagy akár turistája, ma egy minden ígényt kielégítõ impozáns szállodát talál e cím alatt, melyben a betérõt családias, meleg hangulat várja.

Tisztelettel üdvözli Önt az


és lelkes munkaközössége nevében

Nagy Károly tulajdonos.