Ne prezentãm
Servicii
Ofertã de programe
Posbilitãti de excursii
Preturi
Rezervãri
Carte de oaspeti
Contact
Pagina principalã
Catalog online
HU | RO | EN | DE

Created by DirectWeb in 2005 (c).
Ne prezentãm

Complexul Europa face parte din Robinex S.R.L. ºi ºi-a început activitatea ca furnizor de servicii în anul 2003 prin deschiderea Restaurantului Taverna. La sfârsitul anului 2005 ºi-a deschis porþile Hotelul Europa*** ºi Agenþia de Turism Touropa.

Restaurantul Taverna

Din cauza renovãrii restaurantul este închis.

- dispune de 84 de locuri la masã
- terasã cu 32 de locuri


Restaurantul nostru , cu ambianþa sa intimã, vã aºteaptã cu preparate culinare specifice. Gustându-i preparatele apetisante puteþi admira creaþiile unor artiºti plastici locali.

Cele 84 de locuri pentru oaspeþi sunt separate pentru fumãtori ºi nefumãtori. La terasa restaurantului mai putem asigura încã 32 de locuri.

Restaurantul nostru primeºte zilnic oaspeþi dimineaþa de la ora 10 pânã la miezul nopþii.Sala de conferinþe amenajatã în incinta hotelului este bine dotatã cu aparate precum: video-proiector etc.

Hotel Europa***

- 60 de paturi
- 2 apartamente
- 26 camere cu douã paturi
- 60 locuri în sala de conferinþe
- 20 locuri pentru automobile în parcarea din curte

Camerele ºi apartamentele sunt aranjate cu gust într-o ambiaþã familialã. Apartamentele au saunã si jaccouzzi. În fiecare camerã oaspeþii dispun de televizor, telefon, access la internet ºi un mini-bar.

În incinta închisã putem asigura spatiu de parcare pentru 20 de autoturisme.

La cererea oaspeþilor organizãm excursii cu o duratã de 1 - 3 zile, iar în funcþie de solicitãri asigurãm mijloc de transport ºi ghid.

Pereþii interiori ai hotelului sunt decoraþi cu tablouri realizate pe baza unor vechi ilustraþii astfel ca vizitatorii sã-si dea seama cum arãta Odorheiul mai demult, care erau obiectivele turistice de prin împrejurimi.

Suntem recunoscãtori Muzeului Haáz Rezsõ pentru cã ne-a oferit vechile cãrþi poºtale ilustrate pe care le posedã.

Florãria "Nefelejts" din oraºul nostru ne-a confecþionat fermecãtoarele compoziþii din elemente naturale: petale si frunze.

Mulþumim pentru ele!

Partenerul nostru: