Rólunk
Szolgáltatások
Programajánlat
Kirándulási lehetõségek
Árak
Foglalás
Vendégkönyv
Elérhetõségek
Fõoldal
Online katalógus
HU | RO | EN | DE

Created by DirectWeb in 2005 (c).
Rólunk

A Robinex Kft. szerves részeként mûködõ Európa komplexum a 2003-as esztendõben kezdte meg vendéglátóipari tevékenységét a Taverna étterem megnyitásával. A 2005-ös esztendõ végén megnyitotta kapuit a Hotel Europa***, és ugyanakkor indult utazási irodánk, a Touropa Travel is.

Taverna étterem

Sajnos éttermünk jelenleg átalakítás miatt zárva van!

- vendégférõhely 84
- nyári terasz (32 fõ)


Éttermünk meghitt hangulatú, jellegzetes ízvilágával várja vendégeit. Az ínycsiklandozó falatokat fogyasztva, helyi képzõmúvészek alkotásaiban gyönyörködhet a vendég.

A vendégférõhelyek száma 84, elkülönítve a dohányzó illetve nem dohányzó részleget. A vendéglõhöz 32 férõhelyes terasz tartozik.

Éttermünk mindennap de.10 órától éjfélig várja vendégeit. Apró vendégeinkre is gondoltunk, és etetõ széket bíztosítunk!Hotel Europa***

- 60 vendégágy
- 2 lakosztály
- 26 kétágyas szoba
- 60 férõhelyes konferencia terem
- 20 személygépkocsinak zárt parkoló

Szobáink, lakosztályaink elegánsan és hangulatosan vannak berendezve. Lakosztályainkhoz pezsgõfürdõ és szauna tartozik. Minden szobában TV készülék, minibár, telefon, internetelérhetõség áll a vendég rendelkezésére.

A szálloda épületében létesített jól felszerelt konferencia terem, videoprojektorral és egyéb szükséges kellékekkel áll az igénylõk rendelkezésére.

Zárt udvarunkon vendégeinknek parkolási lehetõséget tudunk bíztosítani (20 személygépkocsi).

Vendégeink kérésére 1-3 napos csillagtúrát szervezünk, igény esetén ezekhez idegenvezetõt, szállítóeszközt biztosítunk. Szállodánk igazi kikapcsolódást biztosító felejthetetlen szilveszteri program csomagot ajánl minden évben vendégei számára. Az épület belsõ falait díszítõ, felnagyított régi képeslapok másolatait olyan formán választottuk ki, hogy az ide látogató képet alkothasson magának úgy az egykori Székelyudvarhelyrõl, mint annak múltbeli turisztikai látványosságot nyújtó környékérõl is.

Hálásak vagyunk a székelyudvarhelyi Haáz Rezsõ Múzeumnak szolgálatkészségéért, hogy rendelkezésünkre bocsájtotta a tulajdonában lévõ régi képeslapokat.

Városunk Nefelejts virágüzlete biztosította számunkra a falak közé varázsolt természet szimbolumait , leveleit, szirmait.

Köszönet érte!