Ne prezentăm
Servicii
Ofertă de programe
Posbilităti de excursii
Preturi
Rezervări
Carte de oaspeti
Contact
Pagina principală
Catalog online
HU | RO | EN | DE

Created by DirectWeb in 2005 (c).
Bine ați venit pe siteul nostru

Dacă doriți să petreceți câteva zile lejere, dar pline de consistență într-un orăsel cu un farmec deosebit, să-i cunoasteți frumoasele-i împrejurimi, atunci veniți la Odorheiu Secuiesc. De bucuriile și programul sejurului dumneavoastră se preocupă cu multă plăcere personalul Hotelului Europa***.

Acest hotel se găsește în Odorheiu Secuiesc, al doilea oraș ca mărime al județului Harghita, care în secolul trecut era amintit ca Atena secuilor. Orașul și-a păstrat până astăzi specificul cultural maghiar. Trecutul său multimilenar este adeverit de urme arheologice. În prezent orașul are aproximativ 36.000 de locuitori.

Accesul spre oraș se poate face pe drumurile naționale 13A si E60, precum și pe drumurile județene 137 , 131 si 132B. De la Sighisoara se poate veni și cu trenul. Ne aflăm la o distanță de 200 km de Cluj, 100 km de Brașov și Târgu Mures și 48 km de Miercurea Ciuc.

Trecând pe fosta stradă principală a Odorheiului, strada Kossuth Lajos nr. 23 veți vedea în spatele șirului de tei o clădire atrăgătoare.

Anul constructiei 1949.
Dealungul anilor a fost bancă, complex sanitar si bibliotecă municipală.
Chiar și astăzi clădirea domină împrejurimile prin aspectul său deosebit.

Trecătorul, fie el cetățean al orașului, vizitator sau turist va fi întâmpinat de o ambianță plăcută, prietenească.

Vă salută respectuos


Nagy Károly,
proprietarul Hotelului Europa***,
și excepționalul colectiv al acestuia.