Rólunk
Szolgáltatások
Programajánlat
Kirándulási lehetőségek
Árak
Foglalás
Vendégkönyv
Elérhetőségek
Főoldal
Online katalógus
HU | RO | EN | DE

Created by DirectWeb in 2005 (c).
Isten hozta honlapunkra!

Ha Ön valami egészen különleges hangulatú kisvárosban szeretne pár könnyed, de tartalmas napot eltölteni, megismerkedve annak festői szépségű környékével is, akkor legyen úticélja Székelyudvarhely.
Kellemes itt tartózkodásáról, esetleges napi programjairól a Hotel Europa*** szívesen gondoskodik.

Szállodánk Hargita megye második legnagyobb városában - a múlt században székely Athénként emlegetett - Székelyudvarhelyen található. A város mind a mai napig megőrizte meghatározó jellegét a magyarság szellemi színterén. Régészeti leletek igazolják több évezredes emberlakta múltját. Jelenlegi lélekszáma 36 ezer körül mozog.

Megközelítése a 13A és E 60 műutakon, illetve a 137, 131 és 132 B számú megyei utakon lehetséges. Segesvárról vonattal is megközelíthető. Kolozsvártól 200, Marosvásárhelytől és Brassótól 100, Csíkszeredától 48 km-re fekszik.

Székelyudvarhely történelmi főutcáján, a Kossuth Lajos utca 23. szám alatt egy patinás épület húzódik meg az öreg hársfák lombjai mögött.

Építésének éve 1949. A méltóságban eltöltött évek során székelt benne már bank, egészségügyi központ, városi könyvtár. Az elmúlt évekhez hasonlóan napjainkban is meghatározó jelleggel bír, irányt szabva a környék hangulatának.

Az erre sétáló, legyen az városunk polgára, vendége vagy akár turistája, ma egy minden ígényt kielégítő impozáns szállodát talál e cím alatt, melyben a betérőt családias, meleg hangulat várja.

Tisztelettel üdvözli Önt az


és lelkes munkaközössége nevében

Nagy Károly tulajdonos.