Ne prezentăm
Servicii
Ofertă de programe
Posbilităti de excursii
Preturi
Rezervări
Carte de oaspeti
Contact
Pagina principală
Catalog online
HU | RO | EN | DE

Created by DirectWeb in 2005 (c).
Ne prezentăm

Complexul Europa face parte din Robinex S.R.L. și și-a început activitatea ca furnizor de servicii în anul 2003 prin deschiderea Restaurantului Taverna. La sfârsitul anului 2005 și-a deschis porțile Hotelul Europa*** și Agenția de Turism Touropa.

Restaurantul Taverna

Din cauza renovării restaurantul este închis.

- dispune de 84 de locuri la masă
- terasă cu 32 de locuri


Restaurantul nostru , cu ambianța sa intimă, vă așteaptă cu preparate culinare specifice. Gustându-i preparatele apetisante puteți admira creațiile unor artiști plastici locali.

Cele 84 de locuri pentru oaspeți sunt separate pentru fumători și nefumători. La terasa restaurantului mai putem asigura încă 32 de locuri.

Restaurantul nostru primește zilnic oaspeți dimineața de la ora 10 până la miezul nopții.Sala de conferințe amenajată în incinta hotelului este bine dotată cu aparate precum: video-proiector etc.

Hotel Europa***

- 60 de paturi
- 2 apartamente
- 26 camere cu două paturi
- 60 locuri în sala de conferințe
- 20 locuri pentru automobile în parcarea din curte

Camerele și apartamentele sunt aranjate cu gust într-o ambiață familială. Apartamentele au saună si jaccouzzi. În fiecare cameră oaspeții dispun de televizor, telefon, access la internet și un mini-bar.

În incinta închisă putem asigura spatiu de parcare pentru 20 de autoturisme.

La cererea oaspeților organizăm excursii cu o durată de 1 - 3 zile, iar în funcție de solicitări asigurăm mijloc de transport și ghid.

Pereții interiori ai hotelului sunt decorați cu tablouri realizate pe baza unor vechi ilustrații astfel ca vizitatorii să-si dea seama cum arăta Odorheiul mai demult, care erau obiectivele turistice de prin împrejurimi.

Suntem recunoscători Muzeului Haáz Rezső pentru că ne-a oferit vechile cărți poștale ilustrate pe care le posedă.

Florăria "Nefelejts" din orașul nostru ne-a confecționat fermecătoarele compoziții din elemente naturale: petale si frunze.

Mulțumim pentru ele!

Partenerul nostru: