Rólunk
Szolgáltatások
Programajánlat
Kirándulási lehetőségek
Árak
Foglalás
Vendégkönyv
Elérhetőségek
Főoldal
Online katalógus
HU | RO | EN | DE

Created by DirectWeb in 2005 (c).
Rólunk

A Robinex Kft. szerves részeként működő Európa komplexum a 2003-as esztendőben kezdte meg vendéglátóipari tevékenységét a Taverna étterem megnyitásával. A 2005-ös esztendő végén megnyitotta kapuit a Hotel Europa***, és ugyanakkor indult utazási irodánk, a Touropa Travel is.

Taverna étterem

Sajnos éttermünk jelenleg átalakítás miatt zárva van!

- vendégférőhely 84
- nyári terasz (32 fő)


Éttermünk meghitt hangulatú, jellegzetes ízvilágával várja vendégeit. Az ínycsiklandozó falatokat fogyasztva, helyi képzőmúvészek alkotásaiban gyönyörködhet a vendég.

A vendégférőhelyek száma 84, elkülönítve a dohányzó illetve nem dohányzó részleget. A vendéglőhöz 32 férőhelyes terasz tartozik.

Éttermünk mindennap de.10 órától éjfélig várja vendégeit. Apró vendégeinkre is gondoltunk, és etető széket bíztosítunk!Hotel Europa***

- 60 vendégágy
- 2 lakosztály
- 26 kétágyas szoba
- 60 férőhelyes konferencia terem
- 20 személygépkocsinak zárt parkoló

Szobáink, lakosztályaink elegánsan és hangulatosan vannak berendezve. Lakosztályainkhoz pezsgőfürdő és szauna tartozik. Minden szobában TV készülék, minibár, telefon, internetelérhetőség áll a vendég rendelkezésére.

A szálloda épületében létesített jól felszerelt konferencia terem, videoprojektorral és egyéb szükséges kellékekkel áll az igénylők rendelkezésére.

Zárt udvarunkon vendégeinknek parkolási lehetőséget tudunk bíztosítani (20 személygépkocsi).

Vendégeink kérésére 1-3 napos csillagtúrát szervezünk, igény esetén ezekhez idegenvezetőt, szállítóeszközt biztosítunk. Szállodánk igazi kikapcsolódást biztosító felejthetetlen szilveszteri program csomagot ajánl minden évben vendégei számára. Az épület belső falait díszítő, felnagyított régi képeslapok másolatait olyan formán választottuk ki, hogy az ide látogató képet alkothasson magának úgy az egykori Székelyudvarhelyről, mint annak múltbeli turisztikai látványosságot nyújtó környékéről is.

Hálásak vagyunk a székelyudvarhelyi Haáz Rezső Múzeumnak szolgálatkészségéért, hogy rendelkezésünkre bocsájtotta a tulajdonában lévő régi képeslapokat.

Városunk Nefelejts virágüzlete biztosította számunkra a falak közé varázsolt természet szimbolumait , leveleit, szirmait.

Köszönet érte!